Global MJ Birthday Party 2015

Michael Jackson
Op zaterdag 29 augustus 2015 vieren we de 6e Michael Jackson Birthday Party. En dat betekent dus opnieuw groot Feest!

Birthday Party compilatie 2014 AANGEPAST

 

Ook dit jaar hebben wij ons uiterste best gedaan om iedereen een bijzonder en feestelijk programma aan te kunnen bieden.

Het feest zal plaatsvinden op 2 verschillende locaties.

We starten om 13:00 uur de festiviteiten bij het MJ HIStory beeld naast de Mc Donald’s aan de Eindhovensweg Zuid 59 te Best. Van hieruit vertrekt om 13:30 uur Michael’s Army Of Love onder begeleiding van Live MJ music in optocht naar de nabij gelegen feestlocatie Quatre Bras . Aldaar zal het feest worden voortgezet en zal iedereen worden ontvangen met gratis verjaardagstaart!

Taart MJ Event 2014Uiteraard zijn wij altijd bereid om degenen die minder goed ter been zijn te assisteren tijdens deze tocht. Er zal weer een gratis taxi rijden.

 

All for one, one for all!

mj-in-auto1

 

Programma

Wij hebben een vol en gevarieerd programma voor jullie.

Het programma start omstreeks 14:30 uur als de MJ Birthday Taart officieel wordt aangeboden door een van onze beste patissiers van Nederland! Daarna zal onze Engelse artiest Philly T op eigen wijze het muzikale gedeelte van het feest inluiden, waarna de overige artiesten met een speciaal optreden zullen volgen. Uiteraard zullen onze trouwe standhouders Elly Divana alsook MJ Warrior (Pim Pam Pet) uit Belgiƫ, op de dag niet ontbreken; er kunnen dus weer volop MJ collectors worden gekocht.

Merchandise-20141

 

Verder hebben wij kunstenares Marjolein Lukas op het programma; zij is een fan in hart en nieren en maakt prachtige schilderijen.

Lukas Art artiest Birthday party 2015

 

De populaire Quiz, waarbij gestreden zal worden om de fel begeerde titel “MJ Fan van het jaar”, mag uiteraard niet ontbreken. En de geliefde Loterij waarbij fan-tastische en exclusieve prijzen in de wacht kunnen worden gesleept, is natuurlijk ook weer aanwezig.

Compilatie MJ Event Fan vh Jaar 2014

 

Omdat we dit jaar Michael’s verjaardag voor de eerste keer op 29 augustus zelf kunnen vieren, hebben we nu ook een avondprogramma. Er zal dus tot in de laatste uurtjes kunnen worden gedanst. Rond 20.30 uur gaat niemand minder dan Imi Rtist met zijn spectaculaire band en dansers voor ons optreden en laat DJ Martin Inrello ons de rest van de avond swingen op MIchael’s muziek!

IMI Rtist & DJ Martin 2015

 

Dit jaar zullen we tevens aandacht schenken aan net 20-jarig jubileum van Michael’s HIStory album en het 30-jarig jubileum van We Are The World.

Fatih en Philly T

 

Vanuit BelgiĆ« zal Christian Charlet aanwezig zijn om het boek “Travelling with a King” te verkopen. Dit boek zal tegen een speciale prijs verkocht worden op onze BIrthday Party. Tevens is er de mogelijkheid om het boek te laten signeren door Christian Charlet.

Travel with a king and Lavelle

 

Tenslotte zal Alexandra Rouppe van der Voort op het feest aanwezig zijn. Zij is beeldend kunstenares. Zij verkoopt op deze dag Michael Jackson piezograph prints.

Alexandra Rouppe

Website - Fanlove - 2

Disclaimer MJJ Tribute 20150621