MJJ Tribute Events

Michael Jackson
Op zaterdag 29 augustus 2010 organiseerde MJJ Tribute Events haar allereerste MJ Birthday Party.

A CELEBRATION OF LOVE IN HONOR OF MICHAEL JACKSON

1084394922_6_ilAt

Deze dag werd gevierd in Panama te Amsterdam. Op deze dag zagen we voor het eerst Imi Rtist on stage en waren we getuigen van zijn unieke Billie Jean act. Ook was o.a. fotograaf Claude VanHeye onder ons met het origineel van de beroemde foto van Michael in de Amsterdamse wijk De Jordaan en hadden wij een heuse art galerie met tal van prachtige schilderijen om Michael te eren.

Met een bezoekersaantal van ca. 500 was dit een unieke dag, een super mooie start van een geweldige traditie.

 

Het vervolg

Hierna volgden nog meer succesvolle dagen: in Casa te Leiden, De Boei in Vinkeveen, Moira in Utrecht en in 2014 ons lustrum bij Quatre Bras in Best. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij deze unieke en sfeervolle locatie van Quatre Bras sindsdien tot onze vaste MJ Birthday feestzaal mogen rekenen.

 

In dit speciale jaar hebben we ook Fran├žois Glorieux als onze eregast mogen ontvangen. De heer Glorieux deelde zijn persoonlijke ervaringen met Michael met ons; hij was zelfs bereid om enkele van zijn klassieke MJ arrangementen voor ons te spelen. Het was uniek om naar zijn klassieke uitvoering van Michael’s favoriete nummer “She’s out of my life” te luisteren.

 

MJJ Tribute Events is in datzelfde jaar ook internationaal op de kaart gezet! De president van het invloedrijke Amerikaanse LVH Magazine heeft ons uitgenodigd een artikel te schrijven over het succesvolle lustrum. Tot onze blijdschap is het artikel opgenomen op pagina 70 van de special limited edition van het Las Vegas Hollywood Magazine .

20150410_LVH artikel aangepast

 

Wat verklaart het succes van de Michael Jackson Birthday Party?

Het is een eenvoudig concept. Het is een dag georganiseerd door een aantal toegewijde Michael Jackson fans. Zij hebben een diepe affectie voor Michael en willen hun bewondering voor hem delen met mensen die Michael ook een warm hart toedragen. Kortom, deze dagen zijn een succes geworden door de fans zelf. Hun toewijding en de wens om samen te zijn en goed te doen maakt dat we voor het 7e jaar dit evenement met succes kunnen organiseren.

Daarnaast streven wij er steeds naar om een goed doel te ondersteunen. De opbrengst van de jaarlijkse loterij wordt volledig gedoneerd aan het uitgekozen goede doel van het bewuste jaar.

In 2015 werd Het Vergeten Kind door ons geselecteerd. Als dank voor onze donatie mocht MJJ Tribute Events een mooie boodschap ontvangen.

AANGEPAST definitief Bedankje Het Vergeten Kind 2015

 

In 2016 is de opbrengst van onze loterij aan 2 liefdadigheidsorganisaties gedoneerd:

Heal the World Miracle Community Organization : de organisatie is geïnspireerd door Michael Jackson en opgericht door de destijds 14-jarige Happy Mbabazi, die zich richt op het bouwen aan een betere toekomst voor noodlijdende kinderen.

Hope for Emilia ~ Cure SMA : deze actie is opgezet door een van onze trouwe fans, nadat bekend werd dat haar pasgeboren dochter Emilia werd getroffen door de zeer zeldzame spierziekte SMA.

Het win-win concept is het succes van de jaarlijkse Michael Jackson Birthday Party. Een concept waarvan wij hopen dat dit nog vele jaren mee kan en hopelijk nog verder kan uitgroeien tot iets waar Michael zo naar verlangde: Love, Peace & Unity!

Website - Welkom pagina onderaan
Disclaimer MJJ Tribute 20150621